هزینه آسانسور برای هر طبقه

برای دریافت مشاوره درباره هزینه آسانسور برای هر طبقه همین حالا با کارشناسان ما تماس بگیرید.

هنگام خرید آسانسور برای تصمیم‌گیری در مورد محل نصب آسانسور، این موارد را مد نظر داشته باشید. چه کسب‌وکار شما در یک ساختمان باشد و چه نیاز به جابجایی افراد یا ماشین‌آلات یا تجهیزات سنگین بین طبقات داشته باشید و یا اگر نیاز به جابجایی افراد بین طبقات داشته باشید وجود آسانسور یکی از واجبات اصلی کسب‌وکار شما است. وجود آسانسور جا‌به‌جایی بین افراد در طبقات را تسهیل می‌کند و می‌تواند کالاها و افراد را سریع‌تر و ایمن‌تر نسبت به استفاده از پله‌ها، جا‌به‌جا کند.

قیمت اسانسور برای هر طبقه

بسیاری از شرکت‌ها تمایلی به نصب آسانسور ندارند زیرا فکر می‌کنند این یک فرآیند زمان بر و پرهزینه است؛ در صورتی که چنین چیزی اصلا صحت ندارد و نصب آسانسور می‌تواند به سرعت و با دقت بالا انجام شود.

نصب آسانسور کششی و مراحل انجام آن

برای نصب و اجرای آسانسور کششی چندین مرحله وجود دارد که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.

۱. طراحی و اجرای آهن آسانسور

بعد از بازدید کارشناسان ما، بهترین مکان مناسب برای نصب سیستم آسانسور تعیین می‌شود. جای تعیین شده چاه آسانسور نام دارد و باید به اندازه‌ای باشد که نصاب بتواند آهن کشی را انجام دهد. آهن کشی یکی از اصلی‌ترین اجزای آسانسوراست که کابین روی آن سوار می‌شود.

۲. نصب کردن ریل و درب آسانسور

مرحله بعد از آهن کشی، نصب درب‌ها و ریل‌های آسانسور است که یک فرآیند مهم است و باید به دقت توسط نصاب آسانسور انجام شود.

۳. نصب کابین آسانسور و وزنه

در این مرحله کابین آسانسور داخل چاه آسانسور قرار دادده می‌شود و بر روی یوک پایین کابین آسانسور که نقش نگهدارنده دارند سوار می‌شود و سپس قسمت یوک بالا نیز بسته می‌شود و این قسمت به طناب فولادی وصل می‌شود. در مرحله بعد هم وزنه‌های نگهدارنده روی کابین پیاده می‌شوند.

۴.  نصب موتور آسانسور در اتاق

اتاق موتور آسانسور همیشه در بالاترین قسمت ساختمان وجود دارد و قسمتی است که موتور عملیات کشش را انجام می‌دهد. در این مرحله موتور در جای خود نصب می‌شود و طناب فولادی به گیربکس موتور توسط فلکه‌ی کشش وصل می‌شود.

۵. برق کشی موتور آسانسور

در حال حاضر تمامی آسانسورها به صورت برقی کنترل می‌شوند و پس از اتمام نصب دستگاه، کارشناس برق قدرت سیم کشی مناسب و نصب مدارهای ایمنی و کنترل آسانسور را انجام می‌دهد و دستگاه آماده کار کردن است. برای آسانسورهای خانگی می‌توان از آسانسورهای کششی، مارپیچ، پنوماتیک و هیدرولیکی استفاده کرد. گرچه نصب و اجرای آسانسورهای صنعتی و هوم لیفت یا همان خانگی با هم متفاوت است اما همه‌ی آن‌ها از یک قانون ثابت برای حرکت استفاده می‌کنند؛ سیستم حرکت، کابین برای نگهداری و پنل کنترل حرکت کابین.

هزینه نصب اسانسور برای هر طبقه

نصب و نگهداری آسانسورهای مدل خلاء بسیار آسان‌تر است و نگهداری آن‌ها هزینه‌ی کمتری را می‌طلبد. قبل از این ‌که بخواهید عملیات نصب و راه‌اندازی آسانسور را انجام دهید می‌بایست تمام ساکنین ساختمان را خارج کنید تا عملیات با دقت و ایمنی بالا انجام شود. حتما از شرکت‌های معتبر و متخصص برای نصب و اجرای آسانسور بهره ببرید. چون قطعات بزرگ و حساسی دارند که کوچک‌ترین خطا در نصب آن‌ها خسارت‌های سنگینی را بر جای می‌گذارد.
5/5 - (2 امتیاز)