نصب آسانسور در راه پله

برای دریافت مشاوره درباره نصب آسانسور در راه پله همین حالا با کارشناسان ما تماس بگیرید.

بیشتر افرادی که قصد دارند در راه‌پله ساختمانشان از آسانسور استفاده کنند صاحب آپارتمان‌های قدیمی هستند که قصد آسانسور دار کردن خانه‌شان را دارند. اما نصب آسانسور در راه‌پله به همین سادگی‌ها نیست و می‌بایست قوانین و استاندارهایی را رعایت نمود که بعد از نصب آسانسور حادثه‌ای رخ ندهد.

نصب آسانسور وسط راه پله

احتمالا شما هم در جریان هستید که سال‌های قبل الزامی به استفاده از آسانسور برای ساختمان‌های حتی ۶ طبقه وجود نداشت اما امروزه مقررات ملی ساختمان تغییر کرده و طبق آن ساختمان‌های بالاتر از ۳ طبقه می‌بایست حتما دارای آسانسور باشند. در بازار خرید و فروش خانه و اجاره هم تمایل بیشتر افراد به خرید یا اجاره‌ی ساختمانی است که دارای امکانات رفاهی از جمله آسانسور است. به همین دلیل است که مدیران ساختمان با هماهنگی تمام اعضای ساختمان تصمیم به نصب آسانسور می‌گیرند و چون فضایی قبلا برای نصب در نظر گرفته نشده است تصمیم به نصب آسانسور در راه‌پله می‌کنند.

چه شرایطی برای نصب آسانسور در راه‌پله الزامیست؟

برای نصب آسانسور در چشم راه‌پله باید ساختمان مسکونی یا اداری دارای شرایط زیر باشد تا بتوان نصب را عملی کرد. در زیر به این موارد می‌پردازیم: استحکام سازه ساختمان باید توسط مهندس ساختمان مورد اعتماد شهرداری چک شود. کمترین فضای موجود برای نصب آسانسور در راه‌پله ۱.۴۵متر*۱.۴۵ متر است که کمتر از این فضا طبق قانون مجاز نیست. تمام کارهای تخریب و بازسازی ساختمان برعهده پیمانکار ساختمان است. برای نصب و راه اندازی آسانسور در راه‌پله می‌بایست گزارش پایان کار ساختمان داشته باشید؛ در صورت نداشتن باید اقدام به گرفتن کنید. همچنین یکی دیگر از پیش نیازها برای نصب آسانسور در راه‌پله، گرفتن تاییدیه استاندارد آسانسور و دریافت مجوز نصب آسانسور است. ممکن است بگویید که نیازی به این کار نیست اما زمان فروش آپارتمان ممکن است به مشکل بخورید یا مشمول دریافت بیمه حوادث قرار نگیرد.

کدام آسانسور برای نصب در راه‌پله بهتر است؟

به نظر کارشناسان شرکت آسانسور در کرج بهتر است که برای نصب آسانسور در راه‌پله، از آسانسور هوم لیفت یا کششی استفاده کنید چون نیازی به هزینه‌های جانبی از جمله احداث چاله آسانسور نیست. لازم به ذکر است اگر بخواهید از آسانسور مدل هیدرولیک استفاده کنید می‌بایست یک چاله به عمق ۱ متر برای درست کردن چاله آسانسور حفر شود و از دیگر الزامات استفاده از مخزن روغن، پمپ روغن و روغن است. چون آسانسورهای هیدرولیکی جک روغن آسانسور در زیرزمین ساختمان قرار می‌گیرد در صورتی که روغن درون آن نشتی کند هزینه‌های هنگفتی را بر روی دست شما می‌گذارد.

نصب آسانسور بین راه پله

برای برسی دقیق هزینه می‌بایست کارشناس با تجربه آسانسور به خوبی تمامی هزینه‌ها را در نظر بگیرد و یک مبلغ تقریبی را به مالکان پیشنهاد دهد. مالکان ساختمان نیز باید با توافق همدیگر هزینه‌ها را تقسیم کنند چون قانونی در مورد تقسیم هزینه‌ها وجود ندارد. اما توصیه می‌کنیم هزینه نصب به این ترتیب تقسیم شود:
  • مالکان طبقه دوم می‌بایست دو برابر هزینه‌ی پرداخت شده مالک طبقه اول را پرداخت کنند.
  • مالکان طبقه سوم می‌بایست دو برابر هزینه پرداخت شده مالک طبقه دوم را پرداخت کنند.
  • مالکان طبق چهارم می‌بایست دو برابر هزینه پرداخت شده مالک طبقه سوم را پرداخت کنند.
4.7/5 - (3 امتیاز)